SİVAS ŞARKIŞLA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Başladı.

İkinci dönemin başlama münasebetiyle okullarımıza bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlere Belediye Başkanımız Ahmet Turgay OĞUZ, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf ÖZKAN, İlçe Müftüsü Tayyıp KOÇER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt ERGEN’le birlikte Şube Müdürlerimiz önce Atatürk İlkokulu ardından Anafartalar Ortaokuluna ziyarette bulundular.  
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Başladı.

Programlara katılan Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Atatürk İlkokulunda, “Geleceğimizin yöneticileri olacak genç kardeşlerim sizlere sağlık, huzur ve başarılı bir dönem geçirmenizi diliyorum.” Dedi.

  Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen’de iki haftalık bir tatilin ardından, bugün ikinci yarıyılın başladığını belirterek, tüm öğrencilere ikinci dönemde başarılar diledi. Birinci dönemde karnesinde zayıfları olan öğrencilerin, bu dönem daha çok çalışacaklarına ve eksiklerini çok kısa sürede telafi edeceklerine yürekten inandığını ifade ederek, “Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ülkemizin genelindeki tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, huzur içinde başarılarla geçmesini dilerim. Şarkışla’nın eğitim anlamında yükselen başarı grafiğinin ikinci dönemde de artarak devam edeceğini umut ediyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizi hem akademik hem de değerlerine bağlı geleceğimizin Türkiye’sine emin adımlarla huzurlu bir şekilde bakabilen gençler olarak yetiştirmeyi arzu ediyor, yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.”

  Atatürk İlkokulu ve Anafartalar Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Oğuz ve Milli Eğitim Müdürü Mevlüt  Ergen burada, uyuşturucu, okul güvenliği, trafik ve servisler, asayiş ve eğitimle ilgili konuları ele alarak bir süre sohbet edip, başarı dilediler.

05-02-201805-02-201805-02-2018

Kayalıyokuş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Şarkışla Hükümet Konağı kat 2 Şarkışla/Sivas - 3465126645

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.